Steigerbuis kledingrek

Met een steigerbuis kledingrek krijgt uw winkel een eigentijdse, moderne en robuuste uitstraling. U kunt uw steigerbuis kledingrek van verschillende soorten buizen en koppelingen maken. Dikkere buizen geven een wat stoerdere uitstraling terwijl een dunnere diameter wat verfijnder oogt. De buizen en koppeling zijn zowel in staal als aluminium verkrijgbaar. Of wilt u liever een gekleurd steigerbuis kledingrek? Ook dat is mogelijk want onze buizen en koppelingen kunnen in elke gewenste ral kleur gepoedercoat worden. De mogelijkheden zijn groot met de buizen en koppelingen van Fix Metaal.

Over Fix Metaal

Fix Metaal is leverancier van verschillende merken steigerbuizen en buiskoppelingen. Alle buizen kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunt ook bij ons terecht voor zwenkwielen, koppelingen voor relingen en leuningen, tuinpaal koppelingen en specials zoals vrijstaande frames en bouwpakketten. Alle producten zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. U kunt ook bij ons terecht voor persoonlijk advies. U kunt daarvoor telefonisch contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens op onze website. Fix Metaal is een jong, dynamisch bedrijf met een hoge service- en klantgerichtheid.


Steigerbuis kledingrekGekwalificeerde en gecertificeerde monteurs

U kunt uw steigerbuis kledingrek gemakkelijk zelf in elkaar zetten. Doet u dit liever niet dan behoort montage op locatie ook tot de mogelijkheden bij Fix Metaal. Een van onze monteurs komt bij u langs om uw kledingrek te monteren. Al onze monteurs zijn gekwalificeerd en gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het monteren van buizen en buiskoppelingen. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.