Winkelinrichting steigerbuis

Heeft u wel eens gedacht aan een winkelinrichting van steigerbuis? Met buizen en koppelingen zet u snel en goedkoop een complete winkelinrichting in elkaar. Tafels waar u uw producten op uit kunt stallen, kledingrekken in alle soorten en maten, pashokjes. U kunt zelfs een echt bed maken van steigerbuizen en koppelingen. Uw hele winkelinrichting van steigerbuis en slechts een paar items. Alles is mogelijk.

Verschillende buisdiktes

U koopt uw buizen en koppelingen gemakkelijk en snel bij Fix Metaal. De steigerbuizen zijn te koop in 6 verschillende buisdiktes en in aluminium of staal. We verkopen buiskoppelingen van verschillende merken van staal, rvs en aluminium. Zowel de buiskoppelingen als buizen kunnen worden voorzien van een poedercoating. Hierdoor kunnen ze in elke gewenste ralkleur geleverd worden. Voor elke winkel is wel iets passends te vinden bij Fix Metaal. Met een winkelinrichting van steigerbuis voorziet u uw winkel van een robuuste, stoere en eigentijdse sfeer. Maar het is ook mogelijk om wat eleganter en verfijnder te werk te gaan met de dunnere buisdiktes. U kunt op onze website een heleboel voorbeelden zien van projecten en winkelinrichtingen die gemaakt zijn met steigerbuis.

Persoonlijk advies

Wilt u liever persoonlijk advies of weet u niet zo goed wat u allemaal nodig heeft voor uw project? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij adviseren u graag bij uw project.

Montage op locatie

U kunt uw winkelinrichting zelf in elkaar zetten. U kunt ook kiezen voor montage op locatie. In dat geval komen onze monteurs bij u langs om uw winkelinrichting te monteren. Al onze monteurs zijn gekwalificeerd en gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het monteren van buizen en buiskoppelingen. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.